Flacăra dintre noi de Penelope Douglas (Epica, 2019)

Din 20 iunie 2019 la editura Epica.

Flacăra dintre noi, volum ce reunește două nuvele, e încheierea pasională a seriei Intimidare de Penelope Douglas.

În Regăsire, Tatum Brandt are, în sfârșit, tot ce-și dorește. Este într-adevăr liberă să decidă asupra vieții ei. Cât au fost în liceu, Jared Trent a condus totul. El hotăra dacă ea trebuie să fie bucuroasă sau tristă, infricoșată sau liberă. Era stăpân pe inima ei. Dar acum, este ea cu adevărat împlinită?

În urmă cu doi ani, când Jared a părăsit orașul, inima ei a încetat să bată și nu exista decât un singur mod în care să se simtă din nou vie : la cursele de vineri seara, cu mașina pe pistă. Numai că Jared s-a întors și lumea ei se clatină.

….

În Aproape niciodată facem cunoștință cu următoarea generație a familiei de pe Fall Away Lane.

Quinn, mezina familiei Caruthers, are parte de dragostea superprotectoare a tatălui ei, Jason, și a celor trei frați, Jared, Madoc și Jaxon. Sub permanenta lor supraveghere, îi este imposibil să-și desfacă aripile sau chiar să iasă cu un băiat. Mai ales cu Lucas Morrow, un prieten din copilărie mai mare cu câțiva ani, care a pus stăpânire pe inima ei. O relație cu un tânăr ca el – experimentat, sofisticat și important – i-ar fi ca și interzisă. Deși Lucas a plecat din oraș cu ani în urmă și nu dă semne că s-ar întoarce, totuși ea, în taină, îl așteaptă.

Dar când primește un colet misterios, al cărui conținut îi dezvăluie secrete de familie, Quinn începe să vadă lucrurile cu alți ochi și înțelege că trebuie să aleagă între a aștepta visând în continuare  sau a porni, în sfârșit, spre ceea ce vrea cu adevărat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *