Cărți romantice de la Libertatea pentru femei : Secrete și minciuni de Nora Roberts – 14 iunie 2019

Când soțul ei moare într-un accident ciudat, Shelby Pomeroy este distrusă. Dar moartea lui scoate la iveală un adevăr devastator – Richard era un mincinos și un escroc. Acum Shelby trebuie să suporte consecințele: datorii uriașe și dovada că soțul ei a trădat-o în toate modurile posibile.

Cu inima frântă, Shelby este totuși hotărâtă să-și rezolve problemele și, întorcându-se acasă în Tennessee și la familia pe care o crezuse pierdută pentru totdeauna, descoperă liniștea și speranța, sub chipul lui Griff Lott, un antreprenor de succes.

Dar soțul ei avea mai multe secrete decât ar fi bănuit cineva, și nu toată lumea este încântată să o vadă întoarsă în oraș. Când un act de violență șocant are ca origine afacerile dubioase ale lui Richard, devine evident că Shelby nu a scăpat de fapt de el. Aflată într-un pericol de moarte, Shelby trebuie să înfrunte minciunile trecutului – sau să piardă tot.

Cartea Secrete și minciuni de Nora Roberts face parte din colecția Cărți romantice de la Libertatea pentru femei și se va găsi vineri, 14 iunie 2019, la toate chioșcurile de ziare.

Preț : 9.99 lei.

One thought to “Cărți romantice de la Libertatea pentru femei : Secrete și minciuni de Nora Roberts – 14 iunie 2019”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *