Libertatea : Școala nopții de Deborah Harkness – 18 iunie 2019

Cartea Școala nopții de Deborah Harkness se va găsi la chioșcuri, din 18 iunie 2019. Întreaga trilogie poate fi găsită aici.

Preț la chioșcuri : 24.99 lei

PROMO. 

Al doilea volum din trilogia Cartea pierdută a vrajitoarelor de Deborah Harkness.

Dragostea lor este mai puternică decât legea, decât timpul, decât viața însăși. Porniți într-o călătorie prin timp la capătul căreia speră să găsească nu doar cartea pierdută a vrăjitoarelor, ci și sursa neobișnuitelor ei puteri, Diana și Matthew ajung în Anglia elisabetană, într-o lume a spionilor și a uneltirilor în care primii ghizi le sunt vechii prieteni ai vampirului, straniul grup de personalități literare, științifice și politice ale epocii cu – noscut sub numele de Școala Nopții.

Pe măsură ce pânza de minciuni pe care o reprezintă trecutul lui Matthew se strânge în jurul lor, Diana și iubitul ei ajung în Franța, apoi în Boemia, la curțile celor mai importanți monarhi ai lumii. Pentru Matthew Clairmont călătoria în timp nu-i lucru ușor, așa cum nici Dianei nu-i e simplu să afle cheia moștenirii sale și să elibereze adevărata forță ce zace în ea. O sinuoasă călătorie a cunoașterii, în care alchimia, magia și istoria dau naștere unei povești despre dragoste, pasiune, legături de sânge.

„Fanii romanului de debut al lui Harkness, Cartea pierdută a vrăjitoarelor, vor fi încântați… Harkness le oferă și în acest volum suficient romantism și emoție pentru a-i face să dea paginile cu sufletul la gură. Cititorii îl vor devora.“ – People

„Bucuria pe care Harkness, de formație istoric, o trăiește revizitând trecutul este evidentă pe fiecare pagină… Cititorul este prins ca într-o vrajă, care-l încântă și îl face să citească cele 600 de pagini ale cărții dintr-o suflare…“ – Entertainment Weekly

2 thoughts to “Libertatea : Școala nopții de Deborah Harkness – 18 iunie 2019”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *