Libertatea : Patrick Melrose de Edward St. Aubyn – 20 mai 2019

Lacoste, Franța, anii ’60. Patrick Melrose, un copil plin de imaginație, se adaptează cu greu la viața alături de părinții săi. Într-o după-amiază, înainte de sosirea oaspeților la o petrecere, viața lui Patrick se va schimba radical.

New York, anii ’80. Patrick trebuie să meargă la New York, întrucât tatăl său a murit. Este însă un weekend plin de droguri și de coșmar.

Urmărind traiectoria uluitoare a lui Patrick Melrose, de la o copilărie traumatizantă alături un tată abuziv și o mamă alcoolică în Provence-ul anilor ’60 la dependența de droguri din New Yorkul anilor ’80, romanele lui Edward St Aubyn fac o critică dură a clasei aristocrate britanice. Patrick Melrose încearcă să se salveze, dar drogurile nu îl fac să-și uite trecutul, iar petrecerile strălucitoare nu-i oferă izbăvire…

„Nimic din subiectul acestor romane nu vă poate pregăti pentru umorul coroziv al universului lui St Aubyn sau – mai surprinzător – pentru densitatea sa filosofică. ” – Zadie Smith

„Unul dintre cele mai bune cicluri din ficțiunea contemporană.”  – The Boston Globe

„O proză sclipitoare, șocantă… De neuitat.”  – The Wall Street Journal

Cartea se va găsi la chioșcurile de ziare, din 20 mai 2019, în colecția Carte pentru toți de la Libertatea și editura Litera.

Preț la chioșcuri : 19.99 lei.

PROMO.

One thought to “Libertatea : Patrick Melrose de Edward St. Aubyn – 20 mai 2019”

  1. Prețul va fi de 19.99 lei. A fost confirmat. Am actualizat articolul și cu promo-ul volumului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *