Libertatea : 2 cărți Osho – 9 și 16 mai 2019

Bookflix - târg de carte Litera : reduceri atractive și carte cadou

Pe 9 și 16 mai 2019, la chioșcurile de ziare vom putea găsi două cărți Osho :

 • Primul lucru, dimineața – 365 de momente înălțatoare pentru a începe ziua în mod conștient – 9 mai 2019
 • Seara,  la culcare – 365 de momente relaxante pentru a pătrunde conștient în noapte – 16 mai 2019

Cărțile fac parte din colecția Introspectiv a editurii Litera, o colecție unde putem găi cele mai relevante cărți de spiritualitate, psihologie și dezvoltare personală.

Prețul unei cărți la chioșcuri : 19.99 lei.

PROMO.

2 thoughts to “Libertatea : 2 cărți Osho – 9 și 16 mai 2019”

 1. Primul lucru, dimineața – 365 de momente înălțatoare pentru a începe ziua în mod conștient – 9 mai 2019

  Găseşte-ţi timp dimineaţa, imediat după trezire, pentru a sta în linişte, singur, şi pentru a citi cele 365 de pasaje, ordonate astfel încât să fie citite cronologic, nu la întâmplare. Cel mai bun moment pentru a citi aceste texte este înainte ca mintea să se implice în activităţile zilei. Indiferent dacă eşti obişnuit să meditezi sau abia te pregăteşti să-ţi descoperi lumea lăuntrică, această carte îţi poate schimba modul în care îţi trăieşti fiecare zi şi întreaga viaţă.

  „Omul modern este primul om din istorie care nu are idee ce înseamnă sacrul şi care trăieşte o viaţă foarte lumească. Îl interesează doar banii, puterea, prestigiul, şi crede că nu există nimic altceva. Crede doar în ceea ce este superficial; crede în circumferinţă, dar neagă centrul, prin urmare nu vede decât plictis în jurul său. Este natural să fie aşa, pentru că în absenţa a ceva mai mare decât tine, la care să te poţi raporta, viaţa tinde să devină monotonă şi plictisitoare. Viaţa devine dans numai atunci când ea este aventură. Şi nu poate deveni aventură decât atunci când există ceva mai înalt decât tine spre care să tinzi.“

 2. Seara, la culcare – 365 de momente relaxante pentru a pătrunde conștient în noapte – 16 mai 2019

  Să adormi în fața televizorului sau a calculatorului, așa cum li se întâmplă multora în zilele noastre, nu este cel mai odihnitor mod de a încheia o zi plină. Ceea ce facem seara ne poate afecta odihna, dându-ne peste cap orele de somn și visele.

  Fragmentele din „Seara, la culcare” conţin cuvintele lui Osho despre o gamă largă de subiecte, selectate special pentru sfârşitul zilei, îţi oferă un alt mod de a-ţi încheia ziua, un strop de meditaţie pentru o odihnă mai bună.

  Găseşte-ţi timp seara pentru a sta în linişte, cu tine însuţi, şi pentru a citi cele 365 de pasaje, ordonate astfel încât să fie citite cronologic, nu la întâmplare. Este un mod perfect de a încheia ziua. Indiferent dacă ești obişnuit să meditezi sau abia te pregătești să-ţi descoperi lumea lăuntrică, această carte îți poate schimba modul în care îţi trăiești fiecare zi ți întreaga viață.

  „Acesta este scopul meditaţiei – să te facă conștient de împărăția ta, să te facă conțtient de înaltul tău potențial. Odată ce ai început să devii conștient, călătoria încetează a mai fi dificilă. Puțină trezire și somnul aproape că a dispărut, și atunci lucrurile devin mai ușoare.“ OSHO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *