A apărut volumul III din Comics Didactic, se va putea achiziționa la East European Comic Con.

Lansarea oficială va fi la Festivalul BD Sibiu.

În curând comenzi online pe Libris, unde se mai găsește doar al doilea volum (20% reducere cu acest voucher)

Volumul III conține : 

  • Sobieski și românii de C. Negruzzi
  • Făt Frumos din lacrimă de M. Eminescu
  • Istorie și legende

COPERTA.

–-
Volumele Comics Didactic transformă lectura în plăcere. Prin intermediul benzilor desenate, operele literare pot fi citite și înțelese mai ușor de elevi. Personajele din operele literare pot deveni acum, la fel de îndrăgite și populare precum eroii din benzile desenate. (Mihai I. Grajdeanu)

Textele publicate în benzile desenate respectă textele operelor literare abordate. Subiectele alese respectă programa școlară.

Versiunea operei literare într-un rezumat în bandă desenată poate fi integrată la orele de literatură, pentru a stimula interesul elevilor pentru lectură. Comics Didactic propune ideea studierii acestor volume de bandă desenată, paralel cu versiunea clasică.

Volumele Comics Didactic pot fi integrate și ca manuale auxiliare pentru pregătirea elevilor în vederea susținerii testelor de evaluare națională sau bacalaureat la limba și literatura română.

Un comentariu la „Comics didactic – volumul 3 (mai 2019)”
  1. Buna ziua.

    Onorata Editura Comics Didactic,
    doresc sa va pun o intrebare :
    De ce oare nimeni din Romania,nu editeaza si publica Benzi desenate care sa contina subiecte din romanele istorice sadoveniene.
    Slava Domnului avem si noi scriitor de talia lui Balzac sau Alexandre Dumas.
    Fratii jderi,Nicoara Potcoava,Neamul Soimarestilor sau Viata lui Stefan cel mare sunt subiecte superbe ptr copii nostri,care trebuie sa isi cunoasca istoria si eroii neamului…

    Cu respect

    Ion Maldarescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *