Adevărul : Puterea sub influența drogurilor de Tania Crasnianski – 20 mai 2019

Bookflix - târg de carte Litera : reduceri atractive și carte cadou

Ziarul Adevărul de luni, 20 mai 2019, poate fi cumpărat la pachet cu cartea Puterea sub influența drogurilor de Tania Crasnianski.

Preț ziar + carte : 18 lei. Editura parteneră : Meteor Press.

PROMO.

Descrierea cărții : 

Medicului i se atribuie o mare influență. Este temut sau este folosit ca intermediar pentru atingerea scopurilor proprii. Se spune despre unii că erau confidenți, impostori, eminențe cenușii, suflete blestemate sau consilieri politici oculți. Ei se află în primele loje ale Istoriei, confidenți discreți, urmând meandrele puterii. Omul în mâinile căruia te abandonezi cu totul, gol și fără reținere, trebuie să trezească încredere. Medicului îi dezvălui temeri, speranțe, disperări, boala psihică ori mentală, bătrânețe, simplă ipohondrie sau insensibilitate.

Fiecare dintre celebrele personaje evocate în carte a avut nevoie de prezența unui îngrijitor alături de el. Aceste „umbre” se numesc Theodor Morell pentru Adolf Hitler, Lord Moran pentru Winston Churchill, Bernard Menetrel pentru Philippe Petain, Vicente Gil pentru Franco, Georg Zachariae pentru Benito Mussolini, Max Jacobson pentru John Fitzgerald Kennedy, Vladimir Vinogradov pentru Iosif Stalin și Li Zhisui pentru Mao Zedong.

Potrivit uzajului, practicianul trebuie să îngrijească cu respect, demnitate și în secret. Așadar cum să acționeze în fața unor pacienți care consideră imposibil ca sănătatea lor să le afecteze funcțiile și pe care ei doresc s-o controleze cu riscul de a transforma medicina în obligativitatea unui rezultat precis?

Tania Crasnianski este autoarea lucrării Copiii naziștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *