Libertatea : Stilista de Rosie Nixon – 16 aprilie 2019

Cartea se va găsi la chioșcurile de ziare – din 16 aprilie 2019.

Lui Amber Green îi place la nebunie slujba de la Smith’s, un butic exclusivist din Londra, frecventat de clienți bogați, celebri și eleganți, iar, cum printre aceștia se numără și stilista Mona Armstrong, nu există niciun moment de plictiseală.

Cu Globurile de Aur care se apropie și fiindcă din cauza comportamentului ei de divă a pierdut încă o asistentă, Mona are nevoie de ajutor și asta rapid. Astfel că, fără să stea prea mult pe gânduri, Amber e de acord să se urce într-un avion cu destinația Los Angeles ca să lucreze cu o stilistă plină de toane și să le îmbrace pe câteva dintre cele mai la modă staruri de la Holywood.

Pe măsură ce Amber începe să se bucure de noua sa viață, ea intră in lumina reflectoarelor, atrăgând atenția a doi pretendeți foarte diferiți. Va reuși ea să-și păstreze calmul? Pe care dintre cei doi bărbați îi va alege? Și cel mai important, cu ce se va îmbraca toată lumea la festivitățile de premiere?

Prețul la chioșcuri : 19.99 lei.

PROMO.

Opinii despre carte : 

„Cu personaje simpatice, umor, povești de dragoste și o mulțime de bârfe, acest roman îi va fascina pe cititori … la fel de bun ca Diavolul se îmbracă de la Prada al lui Lauren Wisberger sau ca Mă dau în vânt după cumpărături al lui Sophie Kinsella. Cititorii inteligenți se vor amuza când va fi vorba să ghicească ce staruri au fost sursa de inspirație pentru personaje.” – Library Journal

„… Romanul de debut al lui Nixon atinge toate aspectele unui chick-lit britanic de bună calitate : o tânără care eșuează în mod hilar în abordarea stilului de viață al celor bogați si celebri … Recomandat cititorilor dornici de o lectură alertă și savuroasă” – Booklist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *