Libertatea : Dragoste în contratimp de Beth O’Leary – 23 aprilie 2019

Din 23 aprilie 2019, la toate chioșcurile de ziare.

După o despărțire dureroasă de iubitul ei, Tiffy Moore are nevoie de un loc unde să stea. Rapid. Și ieftin. Dar apartamentele pe care și le permite o fac să-și pună întrebarea dacă mucegaiul colorat de pe pereți se vrea cumva o operă de artă. Disperarea o face să fie deschisă la orice, așa că răspunde la un anunț pentru împărțirea unui apartament.

Leon, care lucrează noaptea, va locui în apartament în timpul zilei, iar Tiffy îl poate avea pe timpul nopții și în weekenduri. El va fi acolo doar când ea este la birou. De fapt, nu vor trebui să se întâlnească niciodată.

Astfel, Tiffy și Leon încep să-și scrie unul altuia bilețele – de la ziua în care se ia gunoiul și ce resturi trebuie aruncate și până la veșnica întrebare dacă scaunul de la toaletă ar trebui să rămână ridicat sau coborât. Chiar dacă sunt diferiți, curând devin prieteni. Și apoi poate mai mult de atât. Dar să te îndrăgostești de colegul de apartament nu e probabil cea mai bună idee… mai ales dacă nu l-ai întâlnit niciodată…

„Dragoste în contratimp este o încântare de la început până la sfârșit … are personaje simpatice, dialoguri spumoase, o premisă amuzantă și multă acțiune. O poveste de iubire sinceră și fermecătoare, perfectă pentru famii comediilor romantice clasice.” – Kirkus Reviews.

„Noua Jojo Moyes … Acest roman are toate ingredientele din Înainte să te cunosc. Teribil de amuzant” – Cosmopolitan

„O carte de debut extrem de inteligentă … Povestea lui O’Leary este amuzantă și surprinzătoare, cei cărora le-a plăcut Jurnalul lui Bridget Jones vor dori cu siguranță sa o citească.” – Publishers Weekly

Preț la chioșcuri : 19.99 lei. PROMO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *