Cărți romantice & Iubiri de poveste în luna mai 2019

Cărțile romantice din luna mai 2019 :

409. ‘Numai tu’ de Jill Shalvis – 3 mai 2019

Cea de a șaptea poveste din seria Lucky Harbour o are în prim plan pe Ali Winters care ajunge într-o încurcătură periculoasă. Iubitul o părăsește, toată lumea crede că e o hoață și nu mai are mult și își pierde și acoperișul de deasupra capului. Singura ei șansă este să ceară milă din partea polițistului care anchetează toată afacere și care, colac peste pupăză, venise în Lucky Harbour să ducă o viață mai tihnită. Dar Ali îi dă planurile peste cap!

410. ‘Joc periculos’ de Sandra Brown – 10 mai 2019

Una dintre cele mai recente cărți semnate de Sandra Brown (2018) îl are drept erou pe pilotul Rye Mallett, curajos, nonconformist și cunoscut în tot ținutul că poate zbura pe orice vreme, în orice condiții și mai repede decât oricine. Dar primește o misiune care îi pune viața în pericol și trebuie să salveze atât pe sine, cutia neagră misterioasă pe care o primise în grijă, cât și pe femeia frumoasă trimisă să îl aștepte, dar care nu pare deloc sinceră.

411. ‘Contract de căsătorie’ de Catherine Bybee – 17 mai 2019

Bogat, șarmant și… în căutare unei soții până miercuri. Blake apelează la o agenție matrimonială. Spre surprinderea lui, șefa agenției este răvășitoare! Și îi propune o afacere pe care cu greu o poate refuza: să fie soția lui pentru un an și pentru 10 milioane de dolari.

412. ‘Legături întunecate’ de Elizabeth Naughton – 24 mai 2019

În spatele ușilor din Casa păcatelor nimeni nu este în siguranță. Iar Natalie trebuie să lupte cu sufletul ei, cu iubirea ei, cu bărbatul pe care îl dorește cu disperare să nu ajungă în spatele acelor uși.

413. ‘Aranjamentul’ de Mary Balogh – 31 mai 2019

Disperat să scape de încercările mamei sale de a-i găsi o soție, Vincent Hunt, vicontele Darleigh, se refugiază la țară, într-un cătun îndepărtat. Dar și aici cineva pregătește o capcană pentru a-l prinde în mrejele unei căsătorii…


Cărțile colecției Iubiri de poveste din luna mai 2019 :

Ascută-ți inima de Johanna Lindsey – 4 mai 2019 : volumul al doilea al seriei „Familia Reid”, după ZÂMBETUL IUBIRII, apărut în luna februarie.

Fostul și viitorul meu duce de Caroline Linden – 11 mai 2019 : o reîntâlnire cu o autoare îndrăgită și primul volum al seriei „Rămășaguri scandaloase” – pariuri de nerefuzat, în care pierderea reputației poate însemna o viață de iubire.

Păcate pentru un sfânt de Kate Moore – 18 mai 2019 : o nouă autoare și primul volum al seriei „Fiii păcatului” – trei frați a căror mamă este o curtezană vestită în Londra anilor 1800.

Secretul Cleopatrei de Christie Caldwell – 25 mai 2019 : autoarea volumelor seriei „Mirese păcătoase”, revine în colecție cu o serie nouă, senzuală și emoționantă, despre secrete întunecate, trădări, supraviețuire și puterea vindecătoare a iubirii.

2 thoughts to “Cărți romantice & Iubiri de poveste în luna mai 2019”

  1. Buna,
    mai intai tin sa va urez un Paste fericit, si apoi aveam si eu o intrebare> inca se mai gasesc cartile la reducere prin Auchan, Cora, Kaufland? nu am gasit de M Hunter Capitularea d-rei Fairbourne de exemplu

  2. Ati mai vazut cumva la reducere carti ca: Ch. Dodd-Sotia piratului? St. Laurens-Acolo unde te conduce inima?Ch. Caldwell> Pt inima unei doamne si Secrete din trecut?
    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *