Blestemul mării de Shea Ernshaw (Leda Edge, 2019)

Bine ați venit în orașul blestemat Sparrow!

Cu două sute de ani în urmă, trei surori au fost condamnate la moarte pentru vrăjitorie. Cu pietre legate de glezne, fetele au fost aruncate în ocean și lăsate să se înece.

Acum, în fiecare vară, Marguerite, Aurora și Hazel Swan se întorc în oraș și ucid fără milă. An de an, trei băieți își găsesc pieirea în adâncuri atrași de farmecul răvășitor al misterioaselor  surori.

Penny Talblot locuiește împreună cu mama ei pe o insulă din apropiere de Sparrow și are în grijă bătrânul far. În mod surprinzător, adolescenta cuminte și retrasă știe o mulțime de lucruri despre năpasta care s-a abătut asupra micii așezări în urmă cu două secole și a descoperit chiar și metoda prin care Marguerite, Aurora și Hazel pot fi oprite.

Totul se complică atunci când în orașul blestemat sosește ca din întămplare Bo Carter, un tânăr fermecător, dar plin de secrete, pe care însă nu e gata să le dezvăluie. Încetul cu încetul, tânărul va cădea în mrejele surorilor Swan, iar Penny va fi silită să facă o alegere cumplită : să se salveze sau să îl salveze pe Bo?

Un roman de debut terifiant despre fantome, vrăjitoare, dragoste și răzbunare! – School Library Journal

„Jonglând cu emoții delicate și suspans autentic, acest roman hipnotizant îi face pe cititori să se întrebe cum, sau dacă, blestemul surorilor Swan poate fi destrămat.” – Publishers Weekly

„Cititorii se vor cufunda cu plăcere în această carte de atmosferă minunată meșteșugită” – Kirkus Reviews

„O pveste plină de subtanță și profunzime, despre magie și blesteme, despre trădare și răzbunare, dar mai presus de toate desper puterea salvatoare a dragostei.” – Amber Smith (scriitoare).

One thought to “Blestemul mării de Shea Ernshaw (Leda Edge, 2019)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *