Toate trecuturile noastre de Cristin Terrill (Leda Edge, 2019)

Întemnițată în inima unei baze miliatare secrete, Em nu are nimic de care să se agațe, în afară de vocea bărbatului din celula alăturată și o listă cu instrucțiuni găsită într-o gură de scurgere. Deși nu a mai văzut niciodată bucata aceea de hârtie, Em e sigură de un lucru : scrisul îi aparține. Ce e și mai întâmplător e că tânăra a încercat tot ce i-a stat în putință ca să împiedice construirea unei mașini a timpul care va distruge lumea.

Marina a fost îndrăgostită dintotdeauna de cel mai bun prieten al ei, James, un mic geniu care speră să poată controla timpul. Când în sfârșit băiatul o observă și pare dornic să dea o șansă poveștii lor, un eveniment cumplint le năruie toate speranțele. Marina însă nu renunță și e hotărâtă să îl protejeze pe James, chiar dacă adevărurile descoperite îi vor frânge inima și îi vor răpi inocența.

Din fericire, Em și Marina sunt prinse într-o cursă contra-conometru pe care doar una din ele o poate câștiga.

Opinii despre carte : 

„Minunat ticluită și plină de emoție … . Probabil cea mai captivantă care pe care am citit-o.” – Becca Fitzpatrick

„O călătorie în timp reușită … . Relațiile puternice dintre personaje și intriga bine strunită fac din Terrill o autoare care merită urmărită.” – Kirkus Reviews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *