Libertatea : cărți pe 22 și 29 martie 2019

Am aflat două cărți ce se vor găsi la chioșcuri pe :

22 martie 2019 : 50 de clasici – FILOSOFIE de Tom Butler-Bowdon.

Sinteza celor mai importante 50 de cărți despre ființă, adevăr și înțeles, scrisă de expertul în literatura consacrată dezvoltării personale – Tom Butler Bowdon. De la Aristotel la Wittgenstein, 50 de clasici – Filosofie ne oferă o introducere ideală în „regina disciplinelor“, ajutându-ne să înțelegem întrebările-cheie și răspunsurile posibile – aflate în centrul existenței umane.

O carte care ne va ajuta să explorăm ideile marilor gânditori ai filosofiei, să câștigăm înțelegere de la cei mai importanți filosofi contemporani și să descoperim cărțile fundamentale ale filosofiei.

Preț : 24.99 lei.

29 martie 2019 : El câștigă, ea câștigă. Arta negocierii în cuplu. Cum să ne rezolvăm neințelegerile, pentru o viață împreună de Willard F. Harley Jr.

„El câștigă, ea câștigă. Arta negocierii în cuplu”, de Willard F. Harley, Jr. Bazându-se pe îndelungata sa experiență ca terapeut de cuplu, autorul ne prezintă o soluție complet diferită pentru rezolvarea conflictelor în cuplu, acordul prin care ambii parteneri câștigă. Această abordare are la bază o regulă foarte simplă: Nu luați nici o decizie fără un acord satisfăcător pentru ambele părți. Vi se pare imposibil?

Preț : 19.99 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *