Libertatea : Anatomia unui scandal de Sarah Vaughan – 2 aprilie 2019

Din 2 aprilie 2019, la toate chioșcurile de ziare, la un preț mult mai mic decât în librării. Prețul la chioșcuri : 19.99 lei.

Soțul lui Sophie, James, este un tată iubitor, un bărbat charismatic și un ministru de succes. Cu toate acestea, el este acuzat de o infracțiune teribilă – de faptul că și-ar fi violat o colegă. Sophie este convinsă că e nevinovat și e disperată să-și protejeze familia de minciunile care amenință să o distrugă.
Kate este avocata acuzării: o profesionistă cu experiență care știe că, la tribunal, tot ce contează este să câștigi. Și totuși ceea ce caută Kate este adevărul. Ea e sigură că James este vinovat și e hotărâtă să-l facă să plătească cu orice preț.

Cine are dreptate în ceea ce-l privește pe James? Sophie sau Kate? Și are vreuna din ele mai multe informații decât cele oferite de instinct și de experiența personală?

Opinii despre carte : 

Vaughan creează o dramă juridică desăvârșită plasată în rândul elitei britanice și spusă din perspectiva a trei personaje principale… Excepțional.” – Entertainment Weekly

„Vaughan sondează în profunzime viețile personajelor sale – în special experiențele oamenilor politici aflați la putere –, creând o poveste complexă, nuanțată, în perfect acord cu actuala mișcare #MeToo.” – People

One thought to “Libertatea : Anatomia unui scandal de Sarah Vaughan – 2 aprilie 2019”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *