Libertatea : Anatomia unui scandal de Sarah Vaughan – 2 aprilie 2019

Din 2 aprilie 2019, la toate chioșcurile de ziare, la un preț mult mai mic decât în librării.

Soțul lui Sophie, James, este un tată iubitor, un bărbat charismatic și un ministru de succes. Cu toate acestea, el este acuzat de o infracțiune teribilă – de faptul că și-ar fi violat o colegă. Sophie este convinsă că e nevinovat și e disperată să-și protejeze familia de minciunile care amenință să o distrugă.
Kate este avocata acuzării: o profesionistă cu experiență care știe că, la tribunal, tot ce contează este să câștigi. Și totuși ceea ce caută Kate este adevărul. Ea e sigură că James este vinovat și e hotărâtă să-l facă să plătească cu orice preț.

Cine are dreptate în ceea ce-l privește pe James? Sophie sau Kate? Și are vreuna din ele mai multe informații decât cele oferite de instinct și de experiența personală?

Opinii despre carte : 

Vaughan creează o dramă juridică desăvârșită plasată în rândul elitei britanice și spusă din perspectiva a trei personaje principale… Excepțional.” – Entertainment Weekly

„Vaughan sondează în profunzime viețile personajelor sale – în special experiențele oamenilor politici aflați la putere –, creând o poveste complexă, nuanțată, în perfect acord cu actuala mișcare #MeToo.” – People

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *