Adevărul : Sunt Regele Franţei! Regele soare de Vintilă Corbul – 15 aprilie 2019

Luni, 15 aprilie 2019, ziarul Adevărul poate fi cumpărat împreună cu cartea Sunt Regele Franţei! Regele soare de Vintilă Corbul, un roman dedicat soției sale.

Preț ziar + carte : 17 lei.

În timp ce scria Căderea Constantinopolelui (carte distribuită cu ziarul Adevărul în perioada martie – aprilie 2019), cartea ce îl va lansa definitiv, Vintilă Corbul primește o lovitură foarte puternică, soția sa moare răpusă de cancer la numai 35 de ani, iar autorul este marcat definitiv și nu se mai căsătorește niciodată.

Vintilă Corbul a părăsit ilegal România în 1979, în plină glorie, împreună cu Eugen Burada. S-au mutat într-un mic orășel lângă Paris, iar Vintilă Corbul a locuit până la moarte în același loc în care s-a stabilit.

Editura Adevărul Holding a lansat 24 de titluri, în 31 de volume, majoritatea scrise de Vintilă Corbul, dar şi câteva semnate împreună cu Eugen Burada.

5 thoughts to “Adevărul : Sunt Regele Franţei! Regele soare de Vintilă Corbul – 15 aprilie 2019”

  1. Vă mulțumim pentru colecția Vintila Corbul; as vrea sa știu dacă acest volum este chiar despre Regele Soare? Nu găsesc nicaieri o prezentare a romanului sau un rezumat ;va multumesc!

  2. Inca nu am citit-o, dar din ce am rasfoit, este cu cardinalul Mazarin; daca te ajuta cu ceva asta.
    Bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *