Revista Motor Clasic & Youngtimer – numărul 15 (ianuarie 2019)

La chioșcurile de ziare veți putea găsi un nou număr al revistei trimestriale Motor Clasic & Youngtimer (15).

Într-o nouă prezentare grafică și cu noi rubrici editoriale, prima ediție din 2019 vă propune subiecte fascinante din istoria automobilului, dar și ponturi de achiziție pentru noii colecționari, accentul fiind pus pe automobilele din perioada anilor 1980-2000.

Pentru prima dată, în istoria sa, „MotorClasic & Youngtimer” prezintă lista de prețuri a peste 1000 de modele ce pot fi achiziționate azi la prețuri accesibile. Sunt așa numitele modele din categoria „youngtimer” unele intrate deja în perioada „colecționabilă”(30 de ani vechime de la data fabricației) și „atestabile” ca vehicule istorice, iar altele ce urmează în scurt timp să devină clasice.

Cotațiile de preț pentru cele peste 1000 de modele selectate, construite în perioada 1980-2010, reprezintă perimetrul ce definește și oferta de pe piața românească, care nereglementată până acum, vine uneori cu propuneri aberante din partea speculanților. Pentru fiecare model lista prezintă capacitatea cilindrică (min.-max.), puterea dezvoltată de motoare, anii de producție și trei valori pentru cotațiile de piață.

Preț revistă : 15 lei.

COPERTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *