Orice inimă e o poartă de Seanan McGuire (Leda Edge, 2019)

Primul volum al seriei Copii în derivă.

Alunecând prin umbrele de sub pat, pășind printr-un șifonier sau rostogolindu-se printr-o vizuină de iepure, copiii au știut dintotdeauna să călătorească în lumi magice. Dar ce se întâmplă când aceștia se întorc și nu se mai pot adapta la lumea reală, iar familiile nu-i mai acceptă?

Nancy a nimerit odată într-un tărâm magic, dar acum s-a întors. Lucrurile pe care le-a trăit pot transforma radical o persoană. Copiii din grija domnișoarei West înteleg mult prea bine acest lucru. Și cu toții încearcă să găsească o modalitate de a se întoarce în propriile lumi fantastice.

Însă sosirea lui Nancy la cămin marchează o schimbare. Întunericul pândește la fiecare pas, iar când tragedia lovește din plin, depinde de Nancy și de noii ei colegi să rezolve misterul. Cu orice preț.

Opinii despre carte : 

„Seanan McGuire dă dovadă încă o dată de o cunoștere profundă a inimii umane într-o parabolă impresionantă despre pierdere, dor și copii sensibili” – Paul Cornell

„Seanan McGuire e de multă vreme una dintre cele mai ingenioase scriitoare din lume … . Deși această poveste este o născocire, ea este cât se poate de adevărată” – Charlaine Harris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *