Nu ne vom despărți niciodată de Emiko Jean (Epica, 2019)

CRIMĂ, FOC, RĂZBUNARE.

Acestea sunt cele trei obsesii ale lui Alice Monroe. Internată într-un spital de boli mintale pe Savage Isle, Alice este chinuită de incapacitatea de a-și aminti incendiul în care Jason, iubitul ei, a murit. Știe doar că focul a fost pus de sora ei geamănă, Cellie, și ea internată pe Savage Isle, într-un pavilion separat și bine păzit. Dar când Chase, un pacient misterios și charismatic, se învoiește s-o ajute să se răzbune, Alice începe să reconsidere tot ce știe.

Scriindu-și povestea trecutului zbuciumat într-un jurnal, e obligată să se confrunte cu adevărurile ascunse.

Oare singura persoană în care are încredere nu-i spune decât jumătate din poveste? Nimic nu este cum pare pe Savage Isle și, de acum încolo, nici nu va mai fi.

Din 20 februarie 2019, în librăriile din România.

Opinii despre carte : 

„Captivant și plin de răsturnări de situație … te va absorbi și te va lăsa fără suflare” – Kendare Blake

„Un thriller psihologic foarte inteligent, pe care nu l-am putut lăsa din mână până la final. Mai vreau” – Kimberly Derting

„Ador o incursiune prin hățișurile psihologice, iar Emiko Jean ridică genul la rang de artă în acest thriller obsesiv și provocator … . Personajele Alice și Cellie sunt pur și simplu fascinante – surori gemene extraordinar de complexe, un ameste halucinant de capcane, suspiciuni, traume și alienare. Un debut criminal” – Adele Griffin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *