Cărți romantice & Iubiri de poveste în luna martie 2019

PROMO : 50% reducere + transport gratuit la mii de cărți (15 - 16 septembrie 2021)

Cărțile romantice de la Libertatea pentru femei, pe care le veți putea găsi în luna martie 2019, la toate chioșcurile de ziare :

  • 400. ”Între rai și pământ” de Nora Roberts – apariție 1 martie 2019

Este cea de a doua carte din seria celor Trei Surori. Ripley Todd este mulțumită cu viața ei și cariera ei în poliție. Este ajutor de șerif, iar acest lucru îi ocupă tot timpul… doar din când în când mai are și câte o relație trecătoare, dar nu se plânge. Până când apare MacAllister Booke, un bărbat atrăgător care vine să investigheze zvonurile privind magia de pe insulă.

  • 401.”Fructul interzis” de Elizabeth Naughton – apariție 8 martie 2019

Natalie James își părăsește orașul natal pentru a merge în Manhattan, unde speră să găsească răspunsuri legate de moartea subită a prietenei sale. Dar îl găsește pe Luciano Salvatici, un bărbat periculos de atrăgător, căruia nu îi poate rezista. Tânăra simte, însă, că el ascunde taine care ar putea distruge relația dintre ei.

  • 402. ”Un târg potrivit pentru un duce” de Sarah MacLean – apariție 15 martie 2019

El este Ducele Ucigaș, acuzat că a omorât-o pe Mara Lowe cu puțin timp înainte ca aceasta să devină… mama lui vitregă. Incapabil să își aducă aminte ceva legat de noaptea fatidică, Temple a renunțat la înalta societate și domnește de mai bine de doisprezece ani peste cea mai întunecată zonă din Londra, puternic și bogat, dar fără vreo șansă de a-și recupera statutul pierdut cu atâta vreme în urmă. Până într-o seară, când Mara îi apare în fața ochilor vie și nevătămată, oferindu-i singurul lucru la care a visat în tot acest timp: iertarea păcatelor.

  • 403. ”O veșnicie și o zi” de Jill Shalvis – apariție 22 martie 2019

A șasea carte din seria Lucky Harbour vorbește despre viața lui Grace și despre răsturnările de situație incredibile prin care trece. Frumoasa blondă nu s-ar fi gândit niciodată că va pierde totul și… totuși, într-o zi se trezește fără nimic, în Lucky Harbour, nevoită să lucreze pentru un medic bogat căruia îi plimbă câinele. Până în ziua în care guvernanta copiilor lui lipsește și Grace trebuie să îi ia locul.

  • 404. ”Inima mea îți aparține” de Mary Balogh – apariție 29 martie 2019

Gwendoline, lady Muir, este tânără, dar a primit deja o lovitură cruntă când viața i-a răpit bărbatul cu care tocmai se căsătorise. Cu toate acestea, tânăra văduvă nu se gândește să se recăsătorească. Are o viață destul de bună cu familia și prietenii ei. Până când un accident o aduce în brațele lordului Trentham… și de atunci niciunul nu îl mai poate uita pe celălalt!


Cărțile colecției Iubiri de poveste în luna martie 2019 :

  • Dragostea unui duce de Lorraine Heath – 2 martie 2019 – volumul al doilea al seriei „Păcate pentru orice anotimp”, după ÎNTRE DORINȚĂ ȘI SCANDAL, apărut în luna decembrie.
  • Sărutului unei hoațe de Susanna Craig – 9 martie 2019 – o nouă autoare și primul volum al unei serii noi, „Dorințe nebunești”.
  • Să nu seduci un crai de Sabrina Jeffries – 16 martie 2019 – primul volum al seriei „Școala moștenitoarelor”.
  • Ducele dorințelor ei de Sophie Barnes – 23 martie 2019 – volumul al doilea al seriei „Diamante neșlefuite”, după UN DUCE NEOBIȘNUIT, apărut la începutul lunii februarie.
  • Ultima noapte cu un conte de Kelly Bowen – 30 martie 2019 –  volumul al doilea al seriei „Diavolii din Dover”, după DUELUL INIMILOR, roman publicat anul trecut.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *