Ahmed și Sinan, doi diplomați recunoscuți și apreciați, sunt trimiși în misiune la Paris, unde trebuie să se asigure de buna desfășurare a unui amplu eveniment cultural.

„Operațiunea Seuven“ este menită să schimbe imaginea țării lor în Franța, cu ocazia aderării Turciei la Uniunea Europeană. Numai că acest eveniment cultural atrage din partea potrivnicilor aderării Turciei o rezistență susținută de tot felul de tentative tragicomice de sabotare. 

Fiind totodată jurnal de călătorie, thriller diplomatic și fabulă filosofică, această carte plină de umor și imposibil de inclus într-o singură categorie, înlătură bariere și face lumină într-o lume a blocajelor administrative și a intereselor absconse.

De-a lungul misiunii lor, vecine de multe ori cu eșecul, Ahmed și Sinan vor avea de înfruntat tot felul de obstacole. Dar calitățile lor de diplomați experimentați și abili îi ajută sa iasă triumfători din toate încercările și să neutralizeze orice tentativă de sabotare. Operațiunea va avea un mare succes, însă cei doi, care așteptau o recompensă pentru eforturile depuse, se lovesc de o tăcere pe care nu o înțeleg ….

Cartea poate fi găsită aici.

PS. Sunt foarte multe cărți ieftine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *