Libertatea : Detoxifierea ficatului în 9 zile de Patrick Holford – 24 ianuarie 2019

Joi, 24 ianuarie 2019, la chioșcurile de ziare veți putea găsi cartea Detoxifierea ficatului în 9 zile de Patrick Holford.

Preț la chioșcuri : 19.99 lei.

PROMO.

Descrierea cărții :

Organismul omului modern, solicitat constant de regimul de viață agresiv și alert, are nevoie de perioade de relaxare și de curățire. Metoda Holford pentru detoxifierea organismului în doar nouă zile vă oferă soluția perfectă, bine țintită și usor de aplicat, pornind de la cele mai recente descoperiri în domeniul medicinei.

Rezultatele sunt garantate: pierdere în greutate, mai multă energie, un ten mai luminos, dar și o minte mai limpede – și nu în ultimul rand, o stare generală excelenta, atât la nivel fizic, cât și psihic.

Metoda este simplă si foarte eficientă: renunțați la cele cinci obiceiuri proaste, adoptați alte cinci obiceiuri bune și urmați o dietă de nouă zile, cu mese ușoare, dar gustoase. În finalul cărții veți găsi și rețete recomandate de autori pentru cele nouă zile, alături de suplimente speciale care pot contribui la detoxifiere.

Patrick Holford, unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști din Marea Britanie, a fondat in 1984 Institute for Optimum Nutrition din Londra. Cărtile lui s-au vândut în peste un milion de exemplare în 30 de tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *