Gazeta Sporturilor : seria Misterele Universului. Din 1 februarie 2019

Vineri, 1 februarie 2019, Gazeta Sporturilor începe seria Misterele Universului –  3 cărți scrise de autori diferiți cu relatari ale unor descoperiri științifice, fapte cunoscute din diverse ramuri ale științei, referiri la scrieri vechi, texte istorice sintetizate și corelate. Volumele sunt lecturi valoroase pentru toți iubitorii literaturii OZN.

Serie lansată în parteneriat cu editura Dexon.

Cele trei cărți și data acestora de apariție :

  • O lume ascunsă de Raymond Bernard – 1 februarie 2019 (19.99 lei) : Pământul este gol la interior? Extratereștri sau o specie mai evoluată decât cea umană se ascunde acolo?
  • Anunnaki din Nibiru de Gerald R. Clark – 8 februarie 2019 (19.99lei) : Creatorii uitați ai omenirii, înrobitorii, salvatorii și arhitecții ascunși ai Noii Ordini Mondiale
  • Contact de Jaques Vallee – 15 februarie 2019 (24.99 lei) : Suntem animale de experiență pentru presupușii extratereștri? Sau suntem o sursă pentru elemente vitale acestora? Sau suntem poate o nouă rasă de ființe inteligente creată de ei și a căror evoluție o controlează indeaproape?

One thought to “Gazeta Sporturilor : seria Misterele Universului. Din 1 februarie 2019”

  1. au mai fost scoase anul trecut in parteneriat cu Libertatea; probabil le-au ramas pe stoc si le redistribuie, poate mai reusesc sa vanda ceva din ele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *