Cari Mora de Thomas Harris (RAO, 2019)

După o pauză de 13 ani, autorul bestsellerului Tăcerea mieilor va publica anul acesta cel de-al șaselea roman al său.

Cari Mora este un thriller „despre puterea răului, despre lăcomie și consecințele celor mai întunecate obsesii”, spune Thomas Harris.

Romanul Cari Mora va fi lansat în Statele Unite în luna mai 2019, urmând să apară apoi și în România, la Editura RAO.

Descrierea cărții : 

Sub zidurile unui conac situat pe plaja din Miami este ascuns aur în valoare de douazeci si cinci de milioane de dolari aparținând unui cartelul al drogurilor. Comoara a fost vânată de bande întregi, în frunte cu Hans-Peter Schneider. Cari Mora, îngrijitoarea casei, a fugit de violența din țara ei. Se află la Miami temporar, sub protecția Departamentului American de Imigrări și Autorități Vamale. Frumoasă, marcată de ororile războiului, Cari Mora înțelege jocul lui Hans-Peter, pe măsură ce acesta se apropie de comoară. Însă femeia are abilități uimitoare, iar capacitatea ei de supraviețuire a fost de nenumărate ori testată în trecut.

One thought to “Cari Mora de Thomas Harris (RAO, 2019)”

  1. Am fost un fan impatimit al romanelor thriller scrise de Thomas Harris cu doua decenii in urma.
    Uitasem insa de el, de aceea sunt surprins ca apare acum, dupa 13 ani, cu un volum nou. Sunt curios sa-l citesc si sa-i redescopar magia aceea inconfundabila prin care reusea sa exploreze complexitatea psihicului si a mintii umane, puse in situatia de a se exprima in conditii limita, neconventionale.
    Cu siguranta, voi cumpara cartea; sper ca nu ma va dezamagi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *