Am găsit puține restricții de aplicare în privința titlurilor, atât timp cât se respectă pragul minim de 99 lei al comenzii (merge aplicat la cele mai noi titluri și la toate editurile).

Urmând pașii de mai jos veți obține un voucher de 40% reducere, pe care îl puteți aplica la comenzile de cărți de peste 99 lei (valabil doar pentru abonații noi la newsletter, sigur veți găsi un membru al familie care nu s-a abonat încă sau o adresă de email disponibilă) : 

  1. Vă abonați la newsletter, completând acest formular
  2. Veți primi pe email voucherul (acesta este unic și poate fi folosit doar pe contul făcut cu respectiva adresa de email)
  3. Vă creați aici un cont folosind adresa de email pe care ați folosit-o la punctul 1
  4. Aplicarea voucherului nu anulează reducerile mai mari și deja existente în comandă
  5. Voucherul poate fi găsit în cont, în această secțiune.

Livrarea comenzilor de cărți :

  • 10.98 lei prin curier rapid la comenzile de până în 200 de lei
  • gratuit prin curier rapid la comenzile de peste 200 de lei
  • 0.99 lei pentru comenzile de peste 80 lei în pick-up point-urile Elefant din Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploieși, Sibiu și Timișoara

Am testat voucherul la următoarele cărți :

4 comentarii la „Voucher 40% reducere la orice carte Elefant – aplicabil la comenzi de minim 99 lei* (valabil și în ianuarie 2019)”
  1. AZI 28 NOIEMBRIE ELEFANTUL ARE TRANSPORT GRATUIT INDIFERENT DE VALOARE SI NU ESTE NECESAR VREUN VOUCHER.
    P.S. ERA BINE DACA MAI SUPLIMENTAU STOCURILE LA UNELE CARTI

  2. Din pacate nu am putut folosi voucherul de 40% reducere. Am incercat sa-l folosesc dupa ce l-am primit in urma contului nou creat, la o comanda de o valoare mai mare de 100 ron. Azi voucherul a expirat … Prin urmare am sters si contul creat special pentru acest voucher. Intleg ca nu mai e valabil sau nu se aplica la toate cartile de pe site?

  3. Nici asta nu mai merge. Probabil e dezactivat cat e activa campania asta cu -50% care oricum nu se aplica la toate cartile?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *