Studiu despre otravă de Maria V. Snyder (Leda Edge, 2018)

cartea întâi din Cronicile din IXIA.

Magie, emoții și aventuri într-o combinație … letală!

Condamnată  la moarte pentru crimă, Yelenei Zaltana i se oferă o șansă incredibilă : poate scăpa de executarea sentinței dacă acceptă să devină degustătoare. Astfel, va putea locui la palat, va avea parte de cele mai frumoase haine, dar va trebui să riște zilnic să moară în locul comandantului suprem din Ixia.

Cum numai un prost ar refuza o astfel de ocazie, Yelena acceptă, dar va descoperi în curand că pericolul otrăvirii reprezintă cea mai mică dintre problemele sale.

Pentru că uneltitorii amenință să cucerească Ixia, Iar Yelena a căpătat puteri magice pe care nu le poate controla deloc, viața îi este în pericol, iar tînăra trebuie să ia niște hotărâri deloc ușoare. Numai că, de această dată, nu mai e deloc limpede care vor fi urmările ….

Studiu despre otravă este una dintre acele cărți extrem de rare care reușește să îi facă pe cititori să viseze la lumea și la personajele descrise multa vreme dupa ce i-au terminat de citit ultima pagină” – Publishers Weekly.

„Acest prim roman al Cronicilor din IXIA este de-a dreptul impresionant, căci împletește aventura și suspansul pentru a țese o poveste absolut tulburătoare” – Locus.

COPERTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *