Libertatea : Sub steagul lui Rommel – volumul 1 de Hans Brenner – 8 noiembrie 2018

Dacă ne cunoaștem istoria, putem să ne îndreptăm viitorul.

Erwin Johannes Eugen Rommel a fost unul dintre cei mai distinși feldmareșali ai Germaniei. A fost comandantul trupelor germane în Africa și asta i-a atras numele de „Vulpea deșertului”.

Rommel a fost considerat de unii, fără dovezi clare, ca făcând posibil parte din grupul de conspiratori care a intenționat să-l asasineze pe Hitler.

Despre destinul unui luptător din alte timpuri puteți afla din volumului „Sub steagul lui Rommel” de Hans Brenner.

Probabil vor fi mai multe volume, acesta fiind numerotat cu numărul 1 : Africa – botezul focului, după cum puteți observa din promo-ul 1 de mai jos.

Prețul unei cărți : 14.99 lei.

Editura parteneră : Dexon.

PROMO 1 / PROMO 2

One thought to “Libertatea : Sub steagul lui Rommel – volumul 1 de Hans Brenner – 8 noiembrie 2018”

  1. Sub steagul lui Rommel 1-Botezul focului

    Tanarul recrut, Hans va invata pe pielea sa ce inseamna sa fii soldat sub comanda vestitului general Erwin Rommel, pe teatrul de operatiuni din Africa. Toate lecturile copilariei si adolescentei sale se vor dovedi a fi fost o joaca de copii pe langa ororile si grozaviile pe care le va trai la propriu, de indata ce a patit pe solul african atat de idealizat in romane. Aici lipseste happy-end-ul, si moartea subita a prietenilor sai apropiati ce poate surveni in orice clipa, tine sa-i reaminteasca mereu de zidul care desparte realitatea de fictiune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *