Libertatea : Contact de Jacques Vallee – 11 octombrie 2018

 

Joi, 11 octombrie 2018, Libertatea aduce la chioșcurile de ziare cartea Contact de Jacques Vallee.

Preț : 24.99 lei.

PROMO.

PS. Să fie vorba despre cartea Contacte cu extratereștrii ?

Contacte cu extratereştrii este una din cărţile fundamentale ale lui Jacques Vallee.

O ameninţare pe care nu o putem ignora! Subiecte pentru care s-au consumat râuri de cerneală fără ca misterul să fie elucidat:

  • Hangar 18
  • Majestic 12
  • Zona 51

Analizând în profunzime cazuri semnalate în SUA şi în întreaga lume, renumitul cercetător dr. Jacques Vallee reuşeşte să decanteze adevărul de minciună, realitatea de mistificarea şi manipularea mass-media.

O adevărată investigaţie ştiinţifică în căutarea adevărului, Contacte cu extratereştrii este un document uluitor ce generează controverse.

One thought to “Libertatea : Contact de Jacques Vallee – 11 octombrie 2018”

  1. Descrierea cartii :

    Infinita varietate a fenomenului care isi croieste intr-un fel drumul in literatura OZN este asa de uluitoare incat oamenii de stiinta gasesc putine prilejuri pentru a incepe un studiu rational. Cum poate analiza un specialist in cadrul aceluiasi proiect relatari atat de diverse cum sunt cele implicand sechelele medicale ale doctorului X si magneziul caracteristic din Ubatuba? Ce putem face cand un raport descrie un obiect straniu zburand pe deasupra, creand un vartej in urma sa, iar urmatorul raport mentioneaza un vartej, dar fara nici un obiect zburator, asa cum am vazut intr-unul din cazurile Valensole?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *