Societatea Trandafirului de Marie Lu (Leda Edge, 2018)

al doilea volum al seriei Tinerele Elite, după volumul omonim.

Cândva, signorina Adelina Amouteru, una dintre Tinerele Elite, adolescenții care dețin puteri uriașe și neobișnuite, părea să aibă tot ce și-ar putea dori cineva : un tată, un prinț care o iubea și un grup de prieteni uniți în Societatea Pumnalului care juraseră să se apere unul pe altul chiar și cu prețul vieții.

Numai că și tatăl, și prietenii au trădat-o, iar prințul pe care îl iubea a murit din vina ei.

Așa că Adelina și-a părăsit țara și, sub numele de Lupul cel Alb, a alcătuit Societatea Trandafirului, în care a adunat toate Tinerele Elite care au jurat să lupte împotriva Axei Inchiziției.

Dar puterile Adelinei sunt alimentate de ura și spaima celor din jur, iar eroinei noastre îi e din ce în ce mai greu să nu se lase ea însăși mistuită de cele mai întunecate sentimente. Va reuși ea, oare, să-și controleze nemăsuratele forțe și să lupte de partea binelui? Sau va cădea pradă urii?

„Marie Lu construiește un fascinant triunghi de forțe care se opun una alteia și care caută, toate, să obțină puterea absolută. Iar răsturnările de situație și bătăliile cu iz de epopee la care acești dușmani participă vor face ca toate personajele din Societatea Trandafirului să fie într-o continuă schimbare. Toate inimile vor fi frânte, toate viețile – distruse, iar diferențele dintre cei buni și cei răi se vor estompa până la dispariție aproape …” – Publishers Weekly

COPERTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *