Libertatea : Regina din umbră de Lesley Downer – 8 septembrie 2018

Bookflix - târg de carte Litera : reduceri atractive și carte cadou

Japonia, 1853.

Crescută în rândul samurailor din clanul Satsuma, aprigă, frumoasă și încăpățânata Okatsu, la fel ca toate femeile din clan, a fost mereu încurajată să fie îndrăzneață, învățată să mânuiască o halebardă și să călărească. Dar când avea 17 ani, apariția a patru corăbii negre, conduse de străini care, în ochii japonezilor, sunt doar niște barbari, amenință existența Japoniei și dă peste cap lumea lui Okatsu.

Aleasă de seniorul ei feudal pentru un rol special, ea primește un nou nume – prințesa Atsu – și un nou destin, fiind considerată ultima șansă de salvare a lumii ei.

Călătoria o duce la castelul Edo, un loc atât de secret încât nu este marcat pe nici o hartă. Acolo, ascunsă în Palatul Femeilor, Atsu pare condamnată să își ducă zilele în izolare până la sfârșit.

Însă dincolo de fațada imaculată a palatului, se vorbește de crime și de fantome. Și aici Atsu trebuie să-și îndeplinească misiunea și să descopere un ultim secret – cel al omului a cărui soartă este irevocabil legată de a ei: însuși shogunul…

Sâmbătă, 8 septembrie 2018, la toate chioșcurile de ziare împreună cu ziarul Libertatea, în colecția Iubiri de poveste.

COPERTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *