Lasă-mă să te iubesc de Jennifer L. Armentrout (Epica, 2018)

În urmă cu unsprezece luni au avut o aventură de o noapte.

Ea, o fată independentă, pe nume Roxy, care lucreaza într-un bar, iar în timpul liber pictează. El, un polițist, pe nume Reece Anders.

O aventură de o noapte? Da, cel puțin asa credea el …. Deși ea e îndrăgostită de Reece de mai bine de șase ani, a facut tot posibilul să se îndepărteze de el, dar destinul îi aduce față în față când ea acceptă ajutorul din partea lui , având mare nevoie de el.

Prietenul ei cel mai bun, Charlie, este internat în spital de multă vreme de când a fost victima unui conflict în care a încercat s-o apere pe Roxy. De șase ani trăiește ca o legumă, iar Roxy îl vizitează în fiecare vineri, ducându-i câte un tablou pictat de ea și citindu-i din romanele lui preferate. Vinovatul pentru această nenorocire a ieșit din închisoare și caută să se împace cu el și cu Roxy.

În curând, lui Roxy încep să i se întâmple tot felul de lucruri ciudate și înspăimântătoare și crede că vinovat este bărbatul care a distrus deja o viață, pe cea a prietenului ei. Dar Reece nu este convins, așa că va face tot posibilul să-i fie alături și să o protejeze, oferind astfel și o șansă iubirii lor.

„Jennifer L. Armentrout te va impresiona în această splendidă poveste plină de dragoste” – Publishers Weekly.

COPERTA.

2 thoughts to “Lasă-mă să te iubesc de Jennifer L. Armentrout (Epica, 2018)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *