In the Realm of Hungry Ghosts : Close Encounters with Addiction de Gabor Maté

La Editura Herald se află în pregătire cartea „In the Realm of Hungry Ghosts: Close Encounters with Addiction” de Gabor Maté.

Speaker celebru, autor al mai multor bestseller-uri, Dr. Maté este căutat și apreciat pentru expertiza sa pe o arie largă de subiecte, incluzând adicția, stresul și dezvoltarea copilului.

În loc să ofere soluții de scurtă durată la aceste probleme complexe, Dr. Maté reunește studiul științific, cazurile anterioare și propriile sale experiențe pentru a prezenta o perspectivă ce susține și încurajează oamenii să promoveze propria vindecare și pe cea a celor din jurul lor.

Timp de 12 ani, Dr. Maté a lucrat la Vancouver’s Downtown Eastside, dar și la Vancouver’s Supervised Injection Site cu pacienți provocați de adicția de droguri, boli psihice și HIV.

Cu peste 20 de ani de lucru cu familii, experiența îngrijirilor paliative și o bună cunoaștere a ultimelor descoperiri, Dr. Maté este un speaker și un profesor căutat care de regula se adresează profesioniștilor din domeniul sănătății, profesorilor, dar și publicului larg din toată lumea.

Pe 2 și 3 octombrie 2018 va susține o conferință în București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *