Castelul vulturilor de Mark Felton (RAO, 2018)

Evadare din fortareata lui Musolini.

Castelul Vincigliata, o fortăreaţă medievală construită pe colinele Toscanei, lângă Florenţa, a fost transformat într-un lagăr de prizonieri de război la ordinul dictatorului Benito Mussolini. În lagăr, pe lângă ceilalţi prizonieri, se află treisprezece dintre ofiţerii britanici şi din Commonwealth capturaţi pe durata campaniilor din Africa de Nord şi Creta.

Thrillerul Castelul vulturilor va fi ecranizat de către compania Entertainment One, din Hollywood, iar în prezent se află în stadiul de pre-producţie.

O poveste din timpul ultimului război mondial, extraordinară, uitată în mare parte, dar readusă în atenţie de talentul lui Felton.” –  Daily Mail

DESPRE AUTOR : 

Înainte de a-şi lua doctoratul la Universitatea Essex, unde a fost lector în Istorie, a predat zece ani în Shanghai, la Universitatea Fudan, una dintre cele mai prestigioase din China.

Felton a fost implicat în mai multe proiecte comemorative şi istorice despre cel de-al Doilea Război Mondial, în asociere cu guvernul britanic şi Ministerul Apărării, bazate pe descoperirea a patru morminte ale unor soldaţi britanici ucişi în Shanghai de japonezi în 1937. Multe dintre cărţile lui Felton au fost traduse şi publicate în Brazilia, Cehia, Polonia, Slovacia şi România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *