Cartea secretelor de Eugen Chirovici (RAO, 2018)

PROMO : 50% reducere + transport gratuit la mii de cărți (15 - 16 septembrie 2021)

În luna noiembrie 2018, la editura RAO va fi publicată Cartea secretelor de Eugen Chirovici, (devenit cunoscut după publicarea bestsellerului internațional Cartea oglinzilor).

Descrierea cărții :

Nu poţi avea încredere în propriile amintiri Nu poţi avea încredere nici în relatările altora Aşadar, cum poți să afli ce s-a întâmplat cu adevărat în noaptea aceea?

Psihologul James Cobb susține într-o noapte ploioasă, la New York, o prezentare despre arta recuperării memoriei pierdute. La plecare este abordat de un străin: un om aflat pe moarte, care îi povesteşte că, în urmă cu aproximativ patruzeci de ani, s-a trezit într-o cameră de hotel alături de o femeie ce fusese ucisă, dar nu își aminteşte ce s-a întâmplat.

Cobb trebuie să afle dacă are de-a face cu un om nevinovat sau cu un criminal. Însă ițele acestui mister vechi sunt mult mai încâlcite decât par la prima vedere.

Cartea poate fi cumpărată de aici, 20% reducere cu acest voucher.

Opinii despre carte :

„O carte nuanțată și bine șlefuită, care va fi devorată de amatorii genului thriller.“ – Sun

„Un roman ce rămâne în memoria cititorului mult timp după terminarea lecturării lui.“ – Daily Mail

„E.O. Chirovici, cel mai vândut autor român, revine cu o poveste captivantă despre o crimă, tainele memoriei şi despre faptul că nu ştim niciodată cu adevărat cine suntem.“ – Serpent’s Tail

„O colecție de scamatorii încântătoare… Dacă moda romanelor polițiste atât de minuțios construite pare să fi trecut, asta se întâmplă probabil și datorită faptului că puțini scriitori sunt în stare să ofere astăzi ceea ce oferă Chirovici.” –Jack Kerridge, The Telegraph despre Cartea secretelor.

Cartea a fost deja lansată în limba engleză, coperta poate fi văzută AICI.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *