Libertatea : trei cărți de Karl May – 30 august / 6 si 13 septembrie 2018

Pentru următoarea perioadă, ziarul Libertatea a anunțat următoarele trei cărți de Karl May : 

  • Căpitanul Caiman – 30 august 2018
  • Testamentul Incașului – 6 septembrie 2018

Testamentul incașului este ținta pe care o caută Tata jaguar și camarazii săi din Buenos Aires. În urmărirea toreadorului Antonio Perillo, care a pus mâna pe căi necinstite pe un secret, ajung până în ținuturile sălbatice ale munților Anzi și în adâncurile Prăpastiei morții. Întâmplările neprevăzute se succed cu repeziciune, iar surprizele se țin lanț.

  • Mustangul negru – 13 septembrie 2018

Noi aventuri in Vestul Salbatic cu Winnetou, Old Shatterhand, Hobble-Franck, matusica Droll si noi personaje: Canada Bill, trisor si asasin, sir Rollins poreclit Mana hoata, banditii din Llano Estacado precliti Oamenii-stalp. Dar ceea ce domina actiunea este lupta dintre eroii principali si teribila capetenie a comansilor Mustangul Negru ajutat de Ik Senanda poreclit sarpele veninos

Prețul unei cărți la chioșcurile de ziare : 24.99 lei.

PROMO.

2 thoughts to “Libertatea : trei cărți de Karl May – 30 august / 6 si 13 septembrie 2018”

  1. Unde sete greseala? In cartea de saptamana asta (Cacealmaua (Printul petrolului)) au tiparit casaptamana viitoare apre Testamentul Incasului. Astia de la libertatea nici nu stiu ce contin cartile pe care le scot; astea 4 sunt carti cu indieni (westwen) nu carti de capa si spada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *