Libertatea : 5 cărți Introspectiv – 21 august 2018

Marți, 21 august 2018, ziarul Libertatea și editura Litera ne oferă, la chioșcurile de ziare, 5 cărți din colecția Introspectiv

  • Cum să iubești de Thich Nhat Hanh
  • Cum să mănânci de Thich Nhat Hanh
  • Cum să mergi de Thich Nhat Hanh
  • Cum să stai așezat de Thich Nhat Hanh
  • Cum să te relaxezi de Thich Nhat Hanh

Prețul unei cărți la chioscurile de ziare : 14.99 lei / PROMO.

Thich Nhat Hanh este unul dintre cei mai cunoscuți și respectați maeștri Zen din lumea contemporană, poet și activist pentru pace și drepturile omului. În anul 1967 a fost nominalizat de către Martin Luther King pentru Premiul Nobel pentru Pace. Este autorul a peste 100 de cărți care abordează tematici precum meditația, mindfullnessul sau budismul, volume care s-au vândut în peste 3 milioane de exemplare doar în Statele Unite ale Americii.

Despre colecția Introspectiv :

Într-o lume tot mai tehnologizată, timpul pe care reușim să-l acordăm reflecției este din ce în ce mai limitat. Introspectiv invită cititorul la o călătorie prin cele mai relevante cărți din domeniile spiritualității, psihologiei și dezvoltării personale cu scopul descoperirii de sine.

Volumele publicate sub brandul Introspectiv oferă răgazul necesar fiecărui cititor pentru a-și răspunde la cele mai profunde întrebări legate de propria persoană, cât și la cele privitoare la lume. Titlurile alese oferă o perspectivă unică asupra unor subiecte care frământa deopotrivă individul, cât și societatea în care trăim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *