prima carte a seriei „Eliberarea Ținutului Oz”.

Amy Gumm este o adolescentă inteligentă, care avea deja suficiente probleme în Kansasul natal, și fără să fie silită să supraviețuiască unei tornade. Iar atunci când furtuna o aruncă într-un tărâm magic în care lucrurile par să fi scăpat de sub control, viața sa o ia cu totul razna.

În curând, tânăra se vede târâtă în mijlocul unui adevărat război civil care se poartă în Ținutul Oz între popoarele asuprite și cei care îi sunt loiali lui Dorothy Gale, care nu mai e, nici pe departe, inocenta și drăgălașa fetiță pe care credeam că o știam cu toții din romanul lui L. Frank Baum, Vrăjitorul din Oz.

O aventură palpitantă, un thriller în care forțele revoluționare ale Ordinului Celor Răi se confruntă cu o tirană nemilostivă și plină de cruzime. Concluzia rebelilor e una singură: Dorothy trebuie să moară!

„Cititorii cărților lui L. Frank Baum se vor delecta, în mod special, când vor descoperi transformările suferite de vechile personaje îndrăgite și vor aplauda răsturnările de situație absolut surprinzătoare!” – Kirkus Reviews

„Dorothy trebuie să moară! este o lectură obligatorie pentru toți aceia cărora le plac poveștile bune care au fost reinterpretate și răsturnate pe dos.” – Huffington Post

COPERTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *