Revista Forbes Kids – ediția iunie 2018

La chioșcurile de ziare veți putea găsi revista Forbes Kids – ediția iunie 2018 împreună cu o cărticică din seria „Sunt imbatabil” (ediție specială de vară. de la clasa I la clasa a II -a).

Preț revistă + cărticică : 14.90 lei.

Vândut în 50 milioane de exemplare, SUNT IMBATABIL provoacă toți copii să obțină cunoștințele necesare, la timpul potrivit. Iubit de copii, creditat de încrederea părinților, aprobat și utilizat deprofesori, SUNT IMBATABIL ne spune ca E Distractiv sa Fii Deștept! Și chiar asta face!

Acest SUNT IMBATABIL, este un joc educațional, în forma unor Cărți Evantai, care dezvoltă în vacanță, inteligența copiilor cu vârste cuprinse între 7-8 ani. Conține 300 întrebări și răspunsuri alese în funcție de nivelul de cunoaștere al copilului.

Întrebările fac parte din programa școlara, pregătind copilul de la clasa pregătitoare, pentru clasa 1. Pentru că are formatul unui joc, copii nu realizează că învată. Ei cred că totul este o joaca și se distrează învățând!

Papuceii de Vacanță își fac loc în rucsac, în geanta de plajă și ne însoțesc peste tot în vacanță. Întrebările sunt amuzante, iar copii nu vor simți că se pregătesc pentru școală.

Domeniile abordate: Vocabular/Lectură; Matematică/Descoperim lumea; Științe/Natură; Timp liber; Ortografie/Gramatică

CĂRTICICA , PROMO REVISTĂ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *