Libertatea : Coborârea de Tim Johnson – 8 iunie 2018

Ziarul Libertatea și editura Litera vor aduce vineri – 8 iunie 2018, la toate chioșcurile de ziare, cartea “Coborârea” de Tim Johnson. 

Aceasta face parte din colecția Buzz books de la editura Litera.

Prețul unei cărți : 19.99 lei.

Titlul original : Descent (2015).

Descrierea în engleză : 

The Courtlands, a family from the plains are taking their last summer vacation before their daughter begins college.

For Caitlin, the mountains loom as the ultimate test of her runner’s heart, while her parents hope that so much beauty will somehow repair a damaged marriage. But when Caitlin and her brother go for an morning run, only he returns.

Descrierea în română :

Privelistile ametitoare ale Muntilor Stâncosi îsi dezvaluie partea întunecata si mortala în acest thriller desavârsit despre legaturile de familie si lupta pentru supravietuire.
Muntii Stâncosi i-au fermecat dintotdeauna pe membrii familiei Courtland, care pleaca într-o vacanta înainte ca fiica lor sa înceapa facultatea. Dar atunci când Caitlin si fratele ei mai mic, Sean, ies la o alergare matinala si doar Sean se întoarce, muntii devin tot atât de înspaimântatori pe cât sunt de maiestuosi.

Scris cu o precizie care surprinde fara gres gândurile, emotiile si spaimele traite, pe masura ce fiecare membru al familiei cauta raspunsuri, Coborârea este un roman de suspans care îsi tine cititorii cu sufletul la gura pâna la ultima fila.

„Cititi acest roman uimitor. Proza lui Johnston este pe cât de terifianta, pe atât de fascinanta.“ – The Washington Post

„Un thriller impresionant – un melanj de emotie si literatura. Coborârea nu este doar un roman de suspans, este o poveste emotionanta despre rau, frica, acceptare si ironia sortii.“ – Denver Post

„Acest roman izbuteste sa ramâna în memoria cititorului prin forta personajelor sale, abundenta detaliilor si stilul lipsit de ornamente, precum si gratie îndraznelii autorului de a sonda ca un expert rezistenta umana – fizica si psihologica.“ – Miami Herald

„Un thriller original si cu profunde valente psihologice.“ – Outside

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *