Libertatea : Iubindu-l pe Pablo, Urându-l pe Escobar – 25 mai 2018

Vineri, 25 mai 2018, la chioșcurile de ziare veți putea găsi cartea „Iubindu-l pe Pablo, Urându-l pe Escobar” de Virginia Vallejo.

Preț : 19.99 lei.

Este unica mărturisire intimă despre legendarul baron al drogurilor, plină de strălucire și de spirit de supraviețuire, fără a fi lipsită de umor.

În 1982, îl cunoştea pe Pablo Escobar, un misterios om politic de 33 de ani care, în realitate, manevra iţele unei lumi de o bogăţie inegalabilă, în care mare parte din fluxul continuu de bani provenind din traficul de cocaină se canaliza către proiecte caritabile şi campanii electorale ale unor candidaţi la preşedinţie aleşi pe placul lui.

În paginile cărții este descrisă evoluţia uneia dintre minţile criminale cele mai sinistre ale timpului nostru: capacitatea sa de a semăna teroare şi de a genera corupţie, legăturile dintre afacerile sale ilicite şi diverşi şefi ai statului, asasinatele cărora le-au căzut victime candidaţi la prezidenţiale şi războiul în care a împins o ţară întreagă.

PROMO.

Pe site-ul Elefant, în acest moment, cartea poate fi cumpărată la acelasi pret, fiind redusă cu 50% de la prețul întreg de 39,99 lei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *