Libertatea pentru femei : cărți romantice – aprilie 2018

În luna aprilie 2018, în colecția de cărți romantice de la Libertatea pentru femei, veți putea găsi următoarele titluri :

”O idilă regală” de Nora Roberts – 6 aprilie 2018

În primul volum din seria Cordina, urmărim povestea prințesei Gabriella, vulnerabilă, sensibilă și foarte frumoasă… atât de frumoasă că bărbatul care trebuie să o protejeze se îndrăgostește fără voia lui.

”Doamnele de la Cavendon” de Barbara Taylor Bradford – 13 aprilie 2018

La începutul secolului XX, în Anglia, vom urmări povestea plină de intrigi, mistere, pasiune și loialitate a două familii puternice. Ingham și Swann sunt aduși față în față să se confrunte cu probleme din trecut.

”Fata care știa prea multe” de Amanda Quick – 20 aprilie 2018

O poveste cu o intrigă palpitantă, de la începutul anilor 1930, în California, unde starurile de cinema și mogulii din industria filmului sunt în stare de orice să își păstreze reputația și afacerile, inclusiv de crimă.

”Întoarcerea lui Sunny Chandler” de Sandra Brown – 27 aprilie 2018

Sunny își promisese să nu mai pună niciodată piciorul în Latham Green după ce fiecare locuitor al micului orășel se pare că începuse să o urască. Dar prietena ei cea mai bună o invită la nunta ei și asta înseamnă să se întoarcă acasă, unde declanșase un adevărat scandal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *