Eu încă te iubesc de Cristina Chiperi (Bestseller, 2018)

Cristina Chiperi, autoarea triogiei My dilemma is you – disponibilă la chioșcurile de ziare la prețul de 17.99 lei per volum, va lansa în România noul său roman : „Eu încă te iubesc” – disponibil la precomandă, cu livrare după data de 7 martie 2018 :

20 % reducere dacă folosiți acest voucher.

Ce s-ar întâmpla dacă ar ști adevărul?

Cu atația băieți în jurul ei de care s-ar fi putut îndrăgosti, Lucy Sanders iși pierde capul după Dylan, prietenul ei cel mai bun. Sentimentul pe care îl încearcă este atât de puternic, încât îi fură somnul, îi oprește respirația și o face să se întrebe: „Ce s-ar intampla dacă el ar ști adevărul?” Da, pentru că se teme să nu-l piardă, Lucy încă nu a găsit curajul să-și declare dragostea, și acum, când e în ultimul an de high school, a hotărât că a venit momentul să afle dacă sentimentele ei sunt împărtășite. Însă lucrurile se complică atunci când apare Caroline, care face totul pentru a-l cuceri pe Dylan, și Daniel, care la început pare să vrea să o ajute pe Lucy în planul ei, dar apoi face exact invers.

„Cristina are prospețimea vârstei sale, iar acel „nu știu ce” pe care l-a revărsat cu spontaneitate în talentul ei narativ, a ajutat-o să creeze o adevarată dependență printre followerii săi.” – Fanpage.it

„Cititorii și fanii sunt în delir: mai mult nu se poate.” – Cotidianul „La Repubblica”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *