Trilogia „Ai Suru” a fost publicată la editura RAO în 2017

În trilogia „Ai Suru” veți putea găsi uluitoarea poveste de dragoste a unei românce căsătorite cu un aristocrat japonez. Româncă a cucerit minţile şi inimile cititorilor din întreaga lume cu sinceritatea scrierilor ei.

Cele trei volume : 

  • Ai Suru – A iubi volumul 1

Atunci când Ioana, studentă la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine în București, îl întâlnește pentru prima dată pe Ken, nu cunoaște prea multe despre el. Nu știe, spre exemplu, că el aparține unei familii distinse din aristocrația japoneză. Mai mult, nu știe cât de multe complicații va cauza viitoarea lor relație. Știe numai că îl iubește, iar asta îi e suficient. Viața lor capătă o aură de poveste, dar, odată cu mutarea în Japonia, Ioana începe să resimtă presiunea vieții aristocratice. Străina într-o țară nouă și ciudată, ea încearcă să înteleagă cultura japoneză. Oare viitorul Ioanei se găsește în Japonia, alături de soțul ei, sau înapoi în Romania, împreună cu familia?

Ai Suru este o poveste adevarată, delicată și sensibilă despre dragoste, familie, șoc cultural și acceptare.

  • Coșmarul american

”Coșmarul american” continuă aventurile Ioanei. După divorțul de aristocratul japonez, ea se mută înapoi la București, unde iși dezvoltă o carieră înfloritoare în televiziune. Dar dragostea îi bate din nou la ușă, iar Ioana se îndrăgostește de Edward Jones, un scriitor atrăgător aflat la început de drum, pe care aceasta îl urmează în Statele Unite, unde se și căsătoresc. Viața lor de cuplu este plină de bucurii, dar cu timpul fericirea nou-găsită a Ioanei este pusă în pericol de birocrația guvernului american și de discrepanțele culturale. În țara tuturor posibilităților, ea trebuie înca o dată să preia frâiele propriului destin și să iși recapete dreptul de a porni în căutarea fericirii.

  • Ai Suru – A iubi volumul 2

 Ultimul roman din trilogia Ioanei Lee are ca temă principală reconcilierea cu trecutul. Având ocazia de a se reîntâlni cu Ken, fostul soț, după mulți ani, Ioana îmbrățișează oportunitatea de a face pace cu trecutul și de a-și vindeca rănile. Este o întâlnire care ne amintește că în spatele fiecărei experiențe dificile există un moment în care putem alege să învățăm și să creștem.

O poveste adevarată, în oglindă, despre trecut și viitor și despre cum trecerea timpului ne schimbă perspectiva asupra vieții și a iubirii.

Trilogia poate fi găsită AICI. 20% reducere cu ACEST voucher.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *