Revista HAC! își încetează apariția (2018)

Bookflix - târg de carte Litera : reduceri atractive și carte cadou

Revista de benzi desenate HAC! iși va înceta apariția, acest lucru se va întampla odată cu numărul 38.

Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urma de către Mihai Ionașcu, editor HAC! :

„După mai bine de cinci ani, revista Harap Alb continuă își încetează apariția. Mi-aș fi dorit ca acest proiect să continue pentru multă vreme dar circumstanțe care n-au putut fi evitate au adus sfârșitul acestei aventuri.

Au fost ani în care am trăit doar pentru banda desenată. Am făcut multe lucruri bune dar n-am reușit, însă, să ne dezvoltăm pe cât de mult ne-am fi dorit și pe cât de mult ar fi trebuit. Am decis, alături de parteneri și investitori, să închidem publicația odată cu numărul 38, care va fi ultimul. Ne-am gândit serios la alternative: o versiune strict digitală nu ar avea nici același impact și nici nu ar ajuta financiar continuarea proiectului ….

Revista HAC! nu va mai apărea, dar vom publica ultimul volum din trilogia Haiganu, de îndată ce Marian Coman îl va termina de scris. Și, bineînțeles, SuperErou va continua să ofere bandă desenată și să funcționeze ca un centru al fanilor de comics. HAC! a fost pentru noi, o aventură frumoasă, care va rămâne, sper, o vreme îndelungată, în memoria voastră.”

One thought to “Revista HAC! își încetează apariția (2018)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *