Seria „Dă culoare clasicilor” de la editura RAO este destinată tinerilor şi adulţilor care vor să încerce terapia prin desen, le dă cititorilor posibilitatea de a se relaxa colorând, în timp ce recitesc poveşti clasice îndrăgite în copilările sau adolescenţă.

Una dintre cele mai captivante cărți ale copilăriei, Aventurile lui Alice în țara Minunilor îi poartă pe cititori într-o călătorie fantastică, pe meleaguri de poveste, locuite de personaje care mai de care mai năstrusnice, cum ar fi Pisica de Cheshire, Pălărierul cel Nebun, Iepurele de Martie sau Falsa Broască-țestoasă.

Alături de ele, Alice, o fetiță curajoasă, care are capacitatea de a călători în timp și spațiu, ba printr-o gaură de iepure, ba cu ajutorul unei potiuni miraculoase, descoperă lumea altfel decât o știa.

Cartea de colorat cuprinde și aventurile lui Alice în tara Oglinzii și ce a găsit acolo, în care personajele se mișcă asemenea pieselor dintr-o fabuloasă partidă de șah. Ilustrațiile sunt deja cunoscutele desene ale lui John Tenniel, cel care a dat viață poveștilor cu Alice încă de la prima lor publicare.

Mândrie și prejudecată este al doilea și cel mai cunoscut roman al autoarei britanice, fiind una dintre carțile cele mai solicitate în bibliotecile lumii și sursă de inspirație pentru nenumărate ecranizări și adaptări pentru televiziune și film. Mândrie și prejudecată recreează atmosfera și moravurile claselor superioare din Anglia rurală de la sfarșitul secolului al XVIII-lea.

Cărțile beneficiază în acest moment de 40% reducere, ceea ce reprezintă un preț final atractiv. Dand click pe fiecare link de mai sus veti fi redirectionati catre carti.

PS. 20 de lei cadou, la orice comandă de peste 99 de lei, prin folosirea acestui voucher.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *