Deși inițial fusese anunțat sub titlul de „Omul care își caută umbra”, cel de-al cincilea volum al seriei Millennium a fost publicat în limba romană cu titlul „Dinte pentru dinte”.

Îl puteți găsi AICI. 35% reducere cu acest voucher.

Reamintim : 

Stieg Larsson a murit în 2004, în mod neașteptat, în urma unei crize cardiace, la vârsta de 50 de ani, imediat după ce apucase să-i predea editorului său Millennium, o serie de trei romane, însumând 1935 de pagini.

Trilogia “Millenium” a înregistrat un imens succes la nivel internaţional după decesul acestuia. La nivel mondial au fost vândute peste 75 de milioane de cărţi.

Prizonieră în pânză de păianjen de David Lagercrantz – cel de-al 4-lea volum al seriei a fost vândut în peste 6 milioane de exemplare, fiind publicat în 2014.

Un comentariu la „Dinte pentru dinte de David Lagercrantz – volum 5 al seriei Millennium (editura Trei, 2017)”
  1. Mulțam frumos de pont, am comandat ieri cartea Dinte pentru dinte impreuna cu o carte de la Ed. Arthur, am aplicat reducerea de 35%, total de plata 50,60 lei.
    Azi stupoare, cod de reducere 50%, total de plata la cele doua carti 76,90 lei deoarece discountul de 50% nu se aplica la editurile Arthur si Trei … 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *