Cinder de Marissa Meyer (Epica, 2017)

Bookflix - târg de carte Litera : reduceri atractive și carte cadou

La 126 de ani după Al Patrulea Război Mondial, oamenii și androizii aglomerează străzile zgomotoase ale Noului Beijing. O molimă letală face ravagii printre locuitori. Din spaţiu, un popor lunar nemilos pândește, aşteptând să acţioneze. Nimeni nu ştie că soarta Pământului atârnă pe umerii unei singure fete…

Cinder, o adolescentă de şaisprezece ani, mecanic talentat, e cyborg. Provenind dintr-o regiune defavorizată, e urmărită de un trecut misterios și detestată de mama ei vitregă. Dar când viaţa ei se întrepătrunde cu cea a chipeşului prinț Kai, fata se trezeşte în centrul unei lupte intergalactice şi a unei atracţii interzise.

Captivă între datorie şi libertate, loialitate si trădare, tânăra trebuie să descopere secretele trecutului ei pentru a putea proteja viitorul omenirii. Întrucât există ceva neobişnuit în legătură cu Cinder, ceva pentru care unii ar face moarte de om.

Cinder este prima carte din seria Cronicile lunare, devenită la scurt timp după apariție bestseller New York Times. Seria mai cuprinde încă șase volume, ultimul fiind un roman grafic. Se află în curs de apariție la editura Epica.

„Romanul de debut al Marissei Meyer combina o poveste clasica cu un strop de Terminator si Razboiul Stelelor in prima carte a Cronicilor lunare” – USA TODAY

„Meyer incorporeaza in mod ingenios elemente-cheie ale basmului in acest roman al seriei” – HORN BOOK MAGAZINE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *