Ce poți cumpăra cu 15,65 lei ? Cinci cărți interesante ….

Folosește acest voucher și vei putea cumpăra cele 5 cărți de mai jos cu doar 15,65 lei (3,13 lei fiecare)

O dramă în văzduh de Jules Verne – 3,13 lei

La 100 de ani de la intrarea sa în eternitate, cel care a fost supranumit „profetul științei“ continuă să fascineze noi generații de cititori. Cele cinci povestiri din volumul „O dramă în văzduh“ întregesc imaginea unei opere de mare diversitate, doar aparent construită din fantezii științifice. Impecabila tâlmăcire a lui Ion Hobana pătrunde în cele mai adânci fibre ale limbajului vernian.

Orașele scufundate de Felix Aderca – 3,13 lei

Romanul este o fericită speculație intelectuală cu epică alertă care ilustreaza elocvent literatura științifico-fantastică. Autorul se sprijină mereu pe posibilități logice în stare să dea ficțiunii o halucinantă credibilitate. Ipoteza răcirii Soarelui si efectele acestui fenomen catastrofic obligă omenirea să se retragă pe fundul oceanului. Orașe translucide, invenții uluitoare, discuri rotitoare de argint, reflectoare ale imaginilor îndepărtate, alimente sintetice volatile și o lampă care dezagregă atomul. Disprețuită, biologia se razbună. Locuitorii orașelor acvative se diafanizează, sângele lor se decolorează și iși pierde temperatura. Contradicțiile dintre rațiunea rece și imaginația poetică, dintre util și frumos, dintre normal și artificial conferă autenticitate.

Ciuma stacojie de Jack London – 3,13 lei

Cunoscut mai ales pentru „Colt Alb“, „Lupul de mare“ si „Chemarea salbaticiei“, Jack London va va surprinde cu povestirile sale de anticipatie, in care fictiunea stiintifica se impleteste cu observatia sociala. Volumul reuneste traducerile unor scrieri inedite publicului roman („Sa mori intr-o mie de feluri“, „Cand lumea era tanara“, „Ciuma stacojie“, „Cel Rosu“), precum si o noua versiune a nuvelei „Umbra si licarirea“.

Scurta discuție cu o mumie de Edgar Allan Poe – 3,13 lei

Acest tom reunețte nouă dintre cele mai perene povestiri ale lui E. A. Poe. După mai mult de 140 de ani, genialul Poe continuă să cucerească noi cititori pe care să-i fascineze cu relatarea unor întamplări senzaționale, a căror credibilitate este asigurată de referiri la autentice experimente științifice, extrase din presa vremii sau prin abordarea stilului epistolar. Două dintre povestiri apar pentru prima dată în limba romana.

Minunile anului 2000 de Emilio Salgari – 3,13 lei

Emilio Salgari este unul dintre cei mai remarcabili reprezentanți ai literaturii italiene de anticipație. În romanul „Minunile anului 2000”, Salgari relatează aventura unui doctor care face posibilă „suspendarea vieții” grație unui extract miraculos din „floarea reînvierii” – găsită într-un vechi mormânt egiptean. Treziți în anul 2000, doctorul și prietenul său exploreaza o nouă lume, cu descoperiri uluitoare, dar și cu inerentele probleme.

1.99 lei livrarea în 23 orașeîn rețeaua de pick-up point-uri, la orice comandă. 

Spor la cumpărat și citit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *