Trei metri deasupra cerului de Federico Moccia (Bestseller, 2017)

Ea este o studenta model si o fiica perfecta. El este un tip violent si dur. Provin din doua lumi diferite. In ciuda la toate, intre ei se naste o poveste de dragoste pe cat de frumoasa, pe atat de controversata.

O relatie pentru care cei doi trebuie sa lupte mai mult decat se asteptau. Step si Babi sunt ca Romeo si Julieta contemporani, intr-un cadru ce pare sa fie creat pentru iubire.

O mare poveste de dragoste. Pe de o parte tinerii, viata de grup, motocicletele si cursele, pe de alta parte incertitudinile si tacerile unor familii nefericite. Un microcosmos de vieti furioase care incearca sa se desprinda de la pamant.

„Federico Moccia este un autor care reda sentimente si stari de spirit. Descrieri actuale, amintiri sau trairi in care nu poti sa nu gasesti o mica parte din tine.” — Maria Cristiana Tudose, autoarea romanului „Eu sunt femeie

Federico Moccia este un scriitor italian, scenarist si regizor de film. Tre metri sopra il cielo (2004) a depasit cifra de 12 milioane de exemplare vandute devenind descoperirea literara a anului 2004, castigator al premiului Torre di Castruccio, sectiunea narativa si al premiului Insula Romana, sectiunea Young Adult.

Cartea poate fi precomandata de la Libris cu livrare gratuita prin curierat. Precomanda se va expedia dupa data de 1 noiembrie 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *