Home > Reduceri si promotii la carti > Lucky Friday : 13% extra-reducere la tot ce vrem de la Elefant – 13 octombrie 2017

Lucky Friday : 13% extra-reducere la tot ce vrem de la Elefant – 13 octombrie 2017

Astazi, 13 octombrie 2017, ne putem bucura de 13% extra-reducere la tot ce vrem de pe site-ul Elefant, pentru ca este Lucky Friday.

Voucherul se gaseste mai jos.

Dand click pe banner-ul de mai jos, acesta

va disparea, afisand codul de reducere (totodata va fi deschis si site-ul participant in alta fereastra a programului de explorare pe internet. un video explicativ aveti aici)

LIVRARE GRATUITA in 23 orasein reteaua de pick-up point-uri , la comenzile de peste 39.90 lei. Comenzile sub aceasta valoare sunt taxate cu 3.99 lei.

  1. Anca
    October 15th, 2017 at 11:54 | #1

    Cum se face că Elefant.ro a avut un site foarte bine organizat și care chiar funcționa impecabil iar acum, din primăvară încoace au caricatura asta de site care nu funcționează. Am comandat o carte în format digital folosind cuponul de reducere de vineri și nici până azi nu am văzut cartea respectivă, nici un email de confirmare, nimic. La secțiunea Comenzi e gol. Dar banii mi i-au luat, desigur. Am trimis email la contact, nu am primit niciun răspuns. Site-ul lor actual e pur și simplu o bătaie de batjocură in momentul de față.