Bijuteria de Amy Ewing (RAO, 2017)

Bookflix - târg de carte Litera : reduceri atractive și carte cadou

Bijuteria este primul volum al trilogiei Oraşul solitar, care descrie o societate distopică, strălucitoare, dar marcată de cruzime, trădare, violenţă.

Născută și crescută în Mlaștină, Violet a fost hărăzită să devină mamă-surogat pentru casa regală a Bijuteriei, prin urmare este cumpărată la licitație de Ducesa din Lac. Adolescenta trebuie să accepte realitățile cu care se confruntă, în timp ce se luptă să supraviețuiască. Dar, înainte de a-și accepta soarta, ea cunoaște un tânăr fermecător, de care se va îndrăgosti iremediabil.

Însă relația lor interzisă va avea consecințe nebănuite. Aflată la granița dintre supunere și revoltă, Violet trebuie să decidă dacă este dispusă să riște pentru propria libertate.

Autoarea, debutantă, propune o poveste încântătoare, strălucitoare și plină de rivalități, cu răsturnări bruște de situație, care îi va ține pe cititori cu sufletul la gură până la sfârșit.

Amy Ewing scrie o poveste în care evenimentele se desfășoară într-un ritm rapid și în care descrie mecanismele unei societăți obsedate de putere și perfecțiune.“ – School Library Journal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *